Even voorstellen:


 


Hoi,

Ik ben Marjolein en al mijn hele leven werkzaam in de zorg. Na mijn studies verpleegkunde en pedagogische wetenschappen ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en de volwassen psychiatrie. Zowel op open, gesloten en acute opname afdelingen. Hier heb ik veel kennis opgedaan en toegepast van de Cognitieve Gedrags Therapie.

Mijn kennis en kunde liggen met name op het gebied van mensen met een verstandelijke beperking, autisme en psychiatrische ziektebeelden. Ik werk graag mee in de ondersteunings- en begeleidingsbehoeften van deze mensen en zijn of haar omgeving en vind het belangrijk te kijken naar de mogelijkheden en de draagkracht van iemand.

In 2006 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer in de zorg zowel op het gebeid van wonen als dagbesteding. Nu ga ik met veel plezier mijn interesse, ervaring en en passie voor de zorg inzetten als ambulant begeleider bij Minneboo Coaching & Welzijn. 

Waar sta ik voor? Tijd en aandacht voor de cliënt, zorg op maat waarin betrouwbaarheid, een respectvolle bejegening en professionaliteit voorop staan!  

In mijn vrije tijd ben ik graag in het hart van Middelburg te vinden waar ik met heel veel plezier woon. Ik hou van de gezelligheid, de terrasjes, winkeltjes en het persoonlijk contact met iedereen. Verder hou ik van alles wat Zeeland ons te bieden heeft; de stranden en bossen waar ik heerlijk met mijn hond kan wandelen en in de zomer kan genieten van de zon. Relaxen, een biertje drinken of een lesje golfsurfen op het strand… ik vind het allemaal even leuk. Sinds mijn studietijd doe ik aan roeien en ben nog steeds op het water te vinden. Ik kan geen mooiere sport bedenken!

Ik ben er ook van overtuigd dat bewegen en buiten zijn goed is voor je hele welzijn en dit pas ik dan ook vaak toe in mijn werk.