Welkom op mijn website!

 

 

Minneboo Coaching & Welzijn is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding- coaching en job coaching.

Met mijn aanbod richt ik mij onder meer op mensen van 18 jaar en ouder, zowel met als zonder een licht verstandelijke of lichamelijke beperking. Al dan niet in combinatie met psychische, sociale en-/of gedragsproblematiek.  

Een groot voordeel van coaching via Minneboo Coaching is dat je hulp bij wonen en werken kunt combineren. Je hebt zodoende niet te maken met meerdere organisaties en hoeft dus ook niet meerdere keren je verhaal te vertellen.

Ik ga er vanuit dat er een duurzame samenwerking ontstaat tussen jou en mij en hecht daarom veel waarde aan een persoonlijke benadering. Veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen zijn de kernbegrippen die de basis vormen van de samenwerking. In principe begeleid ik het hele traject waardoor het mogelijk is om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Bovendien kan ik met mijn eenmansbedrijf de persoonlijke benadering waar ik voor sta waarborgen. Ik ben rechtstreeks bereikbaar.

 

 

 

Ik neem ruim de tijd om goed naar jou te luisteren en persoonlijke begeleiding en coaching te bieden die het beste aansluit bij jouw behoeften en mogelijkheden.

Neem gerust contact met mij op als jij of iemand uit jouw omgeving advies of begeleiding nodig heeft.

Ik help je graag!